Wie we zijn

Garage Veeneman is een familiebedrijf, dat werd opgericht door Frits Veeneman. Na het overlijden van Frits, nam zoon Gerard de zaak over. Veertig jaar verder staat het bedrijf nog altijd bekend om de uitstekende service en een klantgerichte aanpak. Geen verrassingen achteraf, maar vooraf overleg. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Door ons BOVAG-lidmaatschap heeft u de zekerheid dat u zakendoet met een gekwalificeerd garagebedrijf. Daarnaast zijn onze monteurs vakkundig en goed opgeleid. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen wij vaak ruim onder de prijzen van merkdealers werken.

Gerard Veeneman

Uw vaste contactpersoon bij Garage Veeneman is Gerard Veeneman. Hij staat u te woord als u belt voor een afspraak, of als u meer wilt weten over een auto die te koop staat. Hij regelt de inkoop van onderdelen en belt u om vooraf met u te overleggen als er een onvoorziene reparatie gepleegd moet worden. Gerard is opgeleid als monteur en heeft ook zijn APK-papieren. Wel zo handig als u een technische vraag heeft.

Zijn liefde voor voetbal vertaalt zich in het hoofdsponsorschap bij csv Apeldoorn. De Hoofdklasser mag zich al 15 jaar verheugen met de ondersteuning van Garage Veeneman. Ook de Columbia Veeneman Driedaagse is een evenement dat met veel plezier wordt gesteund.

Dennie Opperman

Dennie Opperman is al jarenlang monteur bij Garage Veeneman. Hij is in het bezit van alle benodigde diploma's voor onderhoud en APK. 

Freddie Hendricks

Freddie Hendricks is al een aantal jaar verbonden als monteur aan Garage Veeneman. Begonnen als leerling-monteur, maar inmiddels beschikkend over alle benodigde papieren voor onderhoud en APK.

Aangesloten bij