Wie we zijn

Garage Veeneman is een familiebedrijf, dat werd opgericht door Frits Veeneman. Na het overlijden van Frits, nam zoon Gerard de zaak over. Ruim veertig jaar verder staat het bedrijf nog altijd bekend om de uitstekende service en een klantgerichte aanpak. Geen verrassingen achteraf, maar vooraf overleg. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Door ons BOVAG-lidmaatschap heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een gekwalificeerd garagebedrijf. Daarnaast zijn onze monteurs vakkundig en goed opgeleid. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen wij vaak ruim onder de prijzen van merkdealers werken.

Gerard Veeneman

Uw vaste contactpersoon bij Garage Veeneman is Gerard Veeneman. Hij staat u te woord als u belt voor een afspraak, of als u meer wilt weten over een auto die te koop staat. Hij regelt de inkoop van onderdelen en belt u om vooraf met u te overleggen als er een onvoorziene reparatie gepleegd moet worden. Gerard is opgeleid als monteur en heeft ook zijn APK-papieren. Wel zo handig als u een technische vraag heeft.

Zijn liefde voor voetbal vertaalt zich in het hoofdsponsorschap bij csv Apeldoorn. De Hoofdklasser mag zich al 18 jaar verheugen met de ondersteuning van Garage Veeneman. Ook de Columbia Veeneman Driedaagse is een evenement dat met veel plezier wordt gesteund

 

Aangesloten bij